Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η πρωτιά περνάει από το Περιστέρι – Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (17:45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρώτη θέση στα πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ατρόμητο που υπό προϋποθέσεις μπορεί να ανέβει και αυτός πρώτος.

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι-οφ και θέλει να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι των “δικεφάλων” με νίκη στο Περιστέρι για να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα. Μάλιστα αν οι “πράσινοι” κερδίσουν τον Ατρόμητο και το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ολοκληρωθεί χωρίς νικητή τότε η ομάδα του Φερέιρα θα τερματίσει πρώτη ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική.

Η σημαντικότερη απουσία του Φερέιρα είναι ο Κουίνσι με τον Κλέιτον να παίρνει την θέση του στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Καντέ. Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Σιμάο και Κατσουράνης, στα πλάγια οι Ζέκα και Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Κλέιτον θα είναι πίσω από τον Τοτσέ.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μπρίτο αλλά και στους τιμωρημένους Σκόνδρα, Τόμας και Πίτου Γκαρσία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ – (4 ΑΓ.)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8
ΠΑΟΚ 7
ΑΕΚ 6
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε