Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η ψυχωμένη ΑΕΚ και ο απογοητευτικός Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα αφού το μόνο που άξιζε ήταν τα δύο εκπληκτικά γκολ του Μιραλάς και του Λεονάρντο. Η επόμενη ημέρα έφερε χαμόγελα στην ΑΕΚ για την εμφάνιση αλλά και θλίψη από τον σοβαρότατο τραυματισμό του Γκούντγιονσεν. Από την άλλη στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμός ενόψει μάλιστα του κρίσιμου αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Δείτε τα γκόλ του ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Κωστένογλου: Άδικο το αποτέλεσμα

Συντριπτικό κάταγμα κνήμης ο Γκούντγιονσεν!

Βαλβέρδε: Αν δεν προσπαθούμε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα

Παράπονα Αδαμίδη για τη διαιτησία και κάλεσμα σε επενδυτές

ΑΕΚ vs ΟΣΦΠ με φόντο τη διαιτησία του ντέρμπι

(Χ)άσαμε – Μιραλάς και Λεονάρντο ζωγράφισαν – ΑΕΚ και Ολυμπιακός απογοήτευσαν

Μετρούν τις πληγές τους ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στις δύο ομάδες. Κοινά σημεία ήταν τα παράπονα για τη διαιτησία και τα εκπληκτικά γκολ.

 
Η ΑΕΚ κλείδωσε τον Ολυμπιακό, ο Κωστένογλου έστησε εξαιρετικά την ομάδα του μην επιτρέποντας στους ερυθρόλευκους να κάνουν το παιχνίδι τους. Δημιουργικά βέβαια είχε πρόβλημα και η Ένωση αφού παρά την κατοχή της μπάλας, έφτιαξε λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κοστάντσο.
 
Το άσχημο για τους γηπεδούχους ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Γκούντγιονσεν που θα τον αφήσει 4-5 μήνες εκτός δράσης.
 
Από την άλλη ο Βαλβέρδε έχει ουκ ολίγους λόγους να ανησυχεί. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση του φέτος αφού έκανε μόλις 3 τελικές προσπάθειες την ώρα που στους αγώνες απέναντι στον ΠΑΟΚ και την Άρσεναλ είχε 15!
 
Ο Βάσκος τεχνικός διαπίστωσε την έλλειψη πάθους από τους παίκτες του και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αν απέναντι στην Ντόρτμουντ δείξουν το ίδιο πρόσωπο τότε δεν θα έχουν τύχη να διεκδικήσουν την τρίτη θέση του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Βαθμολογικά κερδισμένος είναι ο Ολυμπιακός αφού παρέμεινε αήττητος και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας βγάλει ήδη δύο ντέρμπι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε