Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Ρόμα, ο Βαλβέρδε και ο Μπαπτίστα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για μετά το φιλικό με την Ρόμα αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Αποθέωση σε Βαλβέρδε ετοιμάζει ο κόσμος. Εξετάζουν του Μπαπτίστα οι “ερυθρόλευκοι”.

Ντουντού: Με τον Βαλβέρδε θα επιστρέψουμε στους τίτλους

Περισσότεροι από 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν το παρών στο φιλικό με την Ρόμα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η απογοήτευση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έδωσε την θέση της στον ενθουσιασμό με την πρόσληψη του Βαλβέρδε και ο κόσμος ετοιμάζει υποδοχή… σωτήρα στον Βάσκο τεχνικό.

 
Την αποθέωση, όμως, αναμένεται να γνωρίσει και ένας παίκτης των “τζιαλορόσι”. Ο λόγος για τον Ζούλιο Μπαπτίστα ο οποίος απασχολεί τους “Πειραιώτες” για την θέση του επιθετικού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για τον Βραζιλιάνο διεθνή φορ, όμως δεν παύει να τονίζει πως οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε χωρό εκατομμυρίων για τον Μπαπτίστα. Τα 8 και 9 εκ. ευρώ που ζητάει η Ρόμα είναι μακριά από αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Ολυμπιακός. Εάν οι Ιταλοί πέσουν στα μισά τότε και ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να προχωρήσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε