Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ρούμπιν των…εκατομμυρίων στο δρόμο του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ REUTERS.

Μετά τον Παναθηναϊκό πέρυσι και τον ΠΑΟΚ φέτος, η Ρούμπιν Καζάν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους “32” του Europa League. Στο Καζάν ο πρώτος αγώνας στις 16 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης στις 23 του ίδιου μήνα.

Με Ρούμπιν Καζάν ο Ολυμπιακός – Με Ουντινέζε ο ΠΑΟΚ – Δείτε όλα τα ζευγάρια

Βαλβέρδε: Όλα εξαρτώνται από μας

Μπερντίεφ: Εξαιρετικά δυνατός ο Ολυμπιακός

Η ρωσική ομάδα που προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλο του ΠΑΟΚ είναι πλέον γνώριμη στους Έλληνες αφού θα αντιμετωπίσει τρίτη φορά ελληνική ομάδα την τελευταία διετία.

Ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή της περιπέτεια από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου απέκλεισε την Ντιναμό Κιέβου με δύο νίκες στον τρίτο προκριματικό γύρο, αλλά αποκλείστηκε από την Λιόν στα πλέι οφ (έχασε 3-1 στο Ζερλάν και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Καζάν).

Το ρωσικό πρωτάθλημα βρίσκεται στη χειμερινή του διακοπή και όταν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό δεν θα έχει επίσημα ματς. Η Ρούμπιν είναι στην 5η θέση με 55 βαθμούς μετά από 32 αγώνες.

Το 2008 και το 2009 κατέκτησε το πρωτάθλημα ενώ πέρυσι έμεινε στην τρίτη θέση. Προπονητής της είναι ο Κούρμπαν Μπέρντιγεφ και μεγάλα της αστέρια οι Κάρλος Εντουάρντο, ο Βαλντές και ο Μάρτινς.

Στο Europa League, πέρυσι αποκλείστηκε στους “32” ενώ πρόπερσι έφτασε μέχρι τους “16”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε