Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η σημαία στον… ιστό της – Ανανέωσε ο Γκαρσία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ αφού εξασφάλισε την άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα προχώρησε άμεσα στην πρώτη του κίνηση. Αυτή είναι η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πάμπλο Γκαρσία από τον οποίο ξεκίνησε ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Ο Ουρουγουανός μέσος έχει συνδεθεί με την ομάδα τα τελευταία χρόνια και μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ζήση Βρύζα υπέγραψε το νέο του, μονοετές συμβόλαιο.

Αυτή θα είναι η 5η χρονιά του Πάμπλο Γκαρσία στην Τούμπα και ο Ουρουγουανός εξέφρασε στο επίσημο σάιτ της ομάδας της ικανοποιησή του:

“Νιώθω πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο. Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Αυτό που περιμένω και επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον πρόεδρο Ζήση Βρύζα, τον αντιπρόεδρο Παντελή Κωνσταντινίδη και τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για άλλον έναν χρόνο.”

Στην πόρτα της εξόδου ο Μπόλονι!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε