Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η στιγμή της ασέβειας και το σύνθημα της… ντροπής!(VIDEO)

Η στιγμή της ασέβειας και το σύνθημα της… ντροπής!(VIDEO)

“Always the victims, it’s never your fault”, ακούστηκε το Σάββατο στο “Όλντ Τράφορντ” από μερίδα οπαδών της Γιουνάιτεντ για τα θύματα του Χίλσμπορο. παρά το γεγονός πως η διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” είχε ζητήσει το αντίθετο. Δείτε σε VIDEO το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Όλα αυτά, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φώναξαν ένα προσβλητικό σύνθημα για τους 96 που έχασαν τη ζωή του στο Χίλσμπορο, τη στιγμή που όλο το Νησί έδινε φόρο τιμής προς τους αδικοχαμένους οπαδούς.


Ακούστε το σύνθημα στο 30ο δευτερόλεπτο

“Always the victims, it’s never your fault”, δηλαδή “πάντα τα θύματα, ποτέ λάθος σας”, φώναξαν οι φίλοι των “κόκκινων διαβόλων”, λίγο μετά τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Γουίγκαν για την Πρέμιερ Λιγκ (4-0).

Η “συγγνώμη” του Κάμερον για την τραγωδία του Χίλσμπορο

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι για αυτό που έγινε, παρόλο που η διοίκηση της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε ζητήσει το αντίθετο. Η κίνηση αυτή των οπαδών της Γιουνάιτεντ δυναμιτίζει το κλίμα, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής, όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γιουνάιτεντ.

“Η πραγματική αλήθεια για το Χίλσμπορο” (ΦΩΤΟ)

“Πολυβόλα” Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ- “Γκέλες” για Σίτι-Τσέλσι (VIDEO)

Νέα “κηδεία” στο Μιλάνο – VIDEO

Ήττα για Ρεάλ και…-8 από Μπάρτσα – Πλήγμα με Πουγιόλ!(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε