Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Η Superleague δεν μας άφησε να τιμήσουμε τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Τα… χνάρια της ομοσπονδίας του βόλεϊ ακολούθησε η Σούπερ Λίγκα που αρνήθηκε το αίτημα της Ξάνθης να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Σαμαρά και ο Σπύρος Βάλλας ξεσπάθωσε.

Μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ ο Βάλλας μιλώντας στην κάμερα της NOVA εξέφρασε την απογοήτευσή του για την άρνηση της Σούπερ Λίγκας να τιμήσουν οι δύο ομάδες τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

“Θέλω να πω συλλυπητήρια προς τους οικείους και την οικογένεια του Νίκου Σαμαρά, ένα παλικάρι που διακρίθηκε σε άλλο άθλημα. Χάθηκε ένα νέο παιδί που όλοι θαυμάζαμε ως αθλητή και άνθρωπο.

Θέλω όμως να καταγγείλω ότι εμείς, ως Ξάνθη, ζητήσαμε άδεια από τη διοργανώτρια αρχή για να τιμήσουμε τη μνήμη του κρατώντας ενός λεπτού σιγή, όμως η Σούπερ Λίγκα δε δέχτηκε. Δεν θα άλλαζε κάτι, το κακό δυστυχώς έχει ήδη γίνει. Θεωρώ όμως ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Δεχθήκαμε αρνητική απάντηση επειδή κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο! Κάτι τέτοιες στιγμές θα πρέπει να δείξουν λίγο ανθρωπιά, πρέπει να γίνουν περισσότερο άνθρωποι.”

Με σούπερ Μαρίν η Ξάνθη “καθάρισε” τον ΟΦΗ

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο “αντίο” στον… αετό του βόλεϊ!

“Το ελληνικό βόλεϊ είναι κατά πολύ φτωχότερο”

Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ – “Έφυγε” ο Νίκος Σαμαράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε