Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η τελευταία στροφή της Σούπερ Λιγκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει με τον Λεβαδειακό και την Ξάνθη να παλεύουν για την παραμονή, την ώρα που στο “Γ. Καραϊσκάκης” παίζεται η βαθμολογία των πλέι-οφ.

Σε τρία γήπεδα στρέφεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός και ο Άρης θέλουν τη νίκη για να μπουν με καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι-οφ.Συγκεκριμένα, αν ο Ολυμπιακός νικήσει σήμερα (και νικήσουν επίσης ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), τότε τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τέσσερις βαθμούς, τον ΠΑΟΚ τρεις, την ΑΕΚ έναν και τον Αρη μηδέν. Αν οι «ερυθρόλευκοι» ηττηθούν, τότε η βαθμολογία θα είναι ΠΑΟΚ 3, ΟΣΦΠ 2, ΑΕΚ 1 και Αρης 0. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν με 3 βαθμούς, η ΑΕΚ 1 και ο Αρης 0.

 
Στην μάχη της παραμονής ο Λεβαδειακός δοκιμάζεται στην Λάρισα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, όμως ακόμα και αν πάρει τους τρεις βαθμούς ίσως αποχαιρετίσει την κατηγορία αν η Ξάνθη περάσει νικηφόρα από το Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή
 
Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές στα Γιάννινα κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν να συνεχίσουν με νίκες φιλοξενώντας Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανθρακικό και η Καβάλα τον Πανιώνιο.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα: (Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 19:00)
 
ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ
ΛΑΡΙΣΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ
ΠΑΟΚ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε