Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η “τεσσάρα” ανέβαλε την επίσκεψη του Μέσι στην Αίγυπτο;

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Αργεντινού επιθετικού στην Αίγυπτο, η οποία είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της ηπατίτιδας C.

Την συγκεκριμένη εξέλιξη ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της αραβικής χώρας, χωρίς να δίνει κάποια εξήγηση για την απόφαση του Αργεντινού άσου. Η απόφαση δημοσιοποιήθηκε μία ημέρα μετά την συντριβή της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-0 για το Champions League.

«Η επίσκεψη έχει επίσημα αναβληθεί. Ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη την τελευταία στιγμή» δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Ομάιμα αλ-Χουσεϊνί, και πρόσθεσε: «Ο κ. Μέσι δεν μας ανέφερε τους λόγους για την αναβολή. Το υπουργείο θα φροντίσει να οργανώσει εκ νέου την επίσκεψη το συντομότερο δυνατό».

Αυτή είναι η δεύτερη αναβολή της επίσκεψης του Μέσι στην Αίγυπτο, αφού η πρώτη είχε αρχικά προγραμματιστεί τον Δεκέμβριο, αλλά δεν έγινε λόγω μιας αιματηρής επίθεσης αυτοκτονίας εναντίον εκκλησίας στο Κάιρο, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 29 άτομα.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί να πάρει μέρος στο Κάιρο σε μια οργανωμένη εκστρατεία για την προώθηση του τουρισμού υγείας στην Αίγυπτο και την καταπολέμηση της ηπατίτιδας C. Πρόκειται για μια ιογενή νόσο που μεταδίδεται κυρίως με το αίμα, πολύ διαδεδομένη στην Αίγυπτο, η οποία μπορεί να προκαλέσει κίρρωση και καρκίνο του ήπατος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε