Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Θεσσαλονίκη στα… δύο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ. Εκδίκηση θέλουν στον δικέφαλο για την ήττα που τους στέρησε το πρωτάθλημα. “Όπως με τον Ολυμπιακό” το σύνθημα στους κιτρινόμαυρους.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη θα χωρίσει σε δύο μέτωπα την Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής. Εκτός από το γόητρο οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση για την κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι-οφ.

 
Ο Φερνάντο Σάντος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του και ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ έχουν συμπεριληφθεί οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Στην αντίπερα όχθη ο Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Αράνο και τους τραυματίες Ναφτί, Κάλβο και Ντέιλι, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να πραγματοποιήσουν την εμφάνιση του αγώνα με τον Ολυμπιακό
Η αποστολή του Άρη: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ορτίθ, Ρονάλντο, Νασούτι, Γκαρσία, Φερνάντες, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Κάμπορα, Λαμπριάκος και Βαγγέλη.
 
Στην διοίκηση των γηπεδούχων επικρατεί συναγερμός γνωρίζοντας τη θέληση που υπάρχει στον κόσμο για νίκη και φοβούμενοι τυχόν επεισόδια έχουν πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε