Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η τορπίλη ήταν του Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ – Βιγιαρεάλ 1-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Πορτογάλος… βούλιαξε το “κίτρινο υποβρύχιο” στην Τούμπα και έκανε τον “δικέφαλο” φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα
 
Χάβος: Νίκες και στα άλλα δύο

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έκαναν κατάθεση ψυχής κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πανηγύρισαν μία ιστορική νίκη χάρη στο γκολ του Βιεϊρίνια στο 70ο λεπτό.

 
Οι γηπεδούχοι απειλήθηκαν ελάχιστα και χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή, στο πρώτο κόρνερ που κέρδισαν στο παιχνίδι. Ο Χάβος μπορεί να έχασε με τραυματισμό τον Ίβιτς λίγο πριν την ανάπαυλα αλλά έστησε εξαιρετικά την ομάδα του χωρίς να κλειστεί στην άμυνα.
 
Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε στο τέλος να πιέσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ και με νίκη την επόμενη αγωνιστική όπου υποδέχεται την Μπριζ, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χάσει την πρόκριση.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΠΑΟΚ (Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (90’+1 Φιλομένο), Ίβιτς (41′ Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (66′ Μουσλίμοβιτς)

Βιγιαρεάλ (Γκαρίδο): Ντ. Λόπεθ, Α. Λόπεθ, Γκονσάλο, Μαρτσένα, Καπντεβίλα, Κάνι (68′ Καθόρλα), Σοριάνο, Μουσάτσιο (72′ Μοντέρο), Βαλέρο, Νιλμάρ, Άλτιντορ (62′ Ρόσι)

 
Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

1. ΠΑΟΚ 7 (3-2)
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7 (4-1)
3. Βιγιαρεάλ 6 (3-3)
4. Μπριζ 2 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (2/12):

Βιγιαρεάλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
ΠΑΟΚ-Μπριζ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε