Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Τότεναμ… τσάκισε την Ίντερ – “Απειλεί” την Τσέλσι η Στεάουα(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Με το ένα… πόδι στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Τότεναμ που επικράτησε εντός έδρας της Ίντερ με 3-0.  .Έτοιμη για ακόμα μία μεγάλη έκπληξη είναι η Στεάουα Βουκουρεστίου η οποία μετά τον Άγιαξ θέλει να αποκλείσει και την Τσέλσι (1-0) από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ .Άνετο “διπλό” η Λάτσιο στην Γερμανία

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ για τους “πετεινούς”, με τον Σίγκουρντσον στο 18′ να γράφει το 2-0 για τους Λονδρέζους, που έκαναν καταπληκτικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, την ώρα που οι Ιταλοί τα είχαν χαμένα. Το τελικό 3-0 ‘εγινε στο 53’ με τον Βερτόνχεν, ένα σκορ που τις δίνει από απόψε το εισιτήριο για τους “8” της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βουκουρεστίου για ακόμα μία φορά με τη βοήθεια της “καυτής” της έδρας έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης επί της Τσέλσι, επικρατώντας 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 34’ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουσέσκου.

Οι “λατσιάλι” επικράτησαν εκτός έδρας 2-0 της Στουντγκάρδης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” και πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός προημιτελικών.

Η Βασιλεία με γκολ του Μαρσέλο Ντίαζ στο 83ο λεπτό και πέναλτι του Αλεξάντερ Φράι στις καθυστερήσεις (πήρε κόκκινη στο πέναλτι ο Νέτο) νίκησε με 2-0 την Ζενίτ και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση, την ώρα που η Λεβάντε έμενε στο 0-0 με την Ρούμπιν Καζάν σ’ ένα ματς που είχε από μια αποβολή για κάθε ομάδα (54′ Μίτσελ-51′ Ανσάλντι).

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στην παγωμένη Μόσχα, Ανζί και Νιούκαστλ έμειναν στο 0-0, αφήνοντας… ορθάνοικτους λογαριασμούς για τη ρεβάνς του “Σεντ Τζέιμς Παρκ”. Τέλος, με τη νίκη από την έδρα της Βικτόρια Πλζέν πέρασε η Φενέρμπαχτσε.

Άνζι – Νιούκαστλ 0-0
Στεάουα – Τσέλσι 1-0
(34′ πέν. Ρουσέσκου)
Πίλζεν – Φενέρμπαχτσε 0-1
(81′ Γουεμπό)
Στουτγκάρδη – Λάτσιο 0-2
(21′ Έντερσον, 56′ Ονάζι)
Τότεναμ – Ίντερ 3-0
(6′ Μπέιλ, 18′ Σίγκουρντσον, 53′ Βέρτονγκεν)
Λεβάντε – Ρούμπιν 0-0
Βασιλεία – Ζενίτ 2-0
(83′ Ντίας, 90+4′ πέν. Α. Φρέι)
Μπενφίκα – Μπορντό 1-0
(21′ Ροδρίγο)

*** Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 14 Μαρτίου

Διαβάστε ακόμα…

Ποδοσφαιριστής έδωσε εντολή να τεμαχίσουν την ερωμένη του και την έδωσε στο σκυλί του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε