Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Τούμπα… φλέγεται

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με φόντο την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Τα πλάνα των δύο προπονητών.

Έκτος από το γόητρο που πάντα υπάρχει σε αυτά τα παιχνίδια, ΠΑΟΚ και Άρης θέλουν τους τρεις βαθμούς για να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση σε ότι αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 
Ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε από την αποστολή τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-2-3-1.Ο Πορτογάλος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Κοντρέρας, Τσιρίλo, Σαβίνι και Λίνο. Στο κέντρο θα παίξουν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Σορλέν. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.
 
Από την άλλη τα προβλήματα είναι πολλά για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ αφού δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Κάλβο, Ναφτί, Ντέιλι και τον τιμωρημένο Αράνο. Ο Αργεντινός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν στην Τούμπα με την ίδια φιλοσοφία που εμφανίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τους ίδιους 11. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Νέτο, Ρονάλντο, Νασούτι και Βαγγέλη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Πρίττας και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Αντού και τον Μεριέμ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κόκε και ο Τζόνσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε