Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η Τούμπα στις… φλόγες! ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο δικέφαλος του βορρά θέλει να διατηρήσει το +5 από τον Ολυμπιακό ενώ οι “πράσινοι” έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην κορυφή.

Ώρα…, αποδείξεων και για τις δύο ομάδες. Ο αήττητος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο +5 από τον Ολυμπιακό αλλά και θα θέσει από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου τους “πράσινους”.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα ψάξει για το τρίποντο που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Και οι δύο προέρχονται από ευρωπαϊκά ματς. Ο ΠΑΟΚ πήρε το βαθμό στη Φλωρεντία ενώ ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τις ελπίδες πρόκρισης μετά την εντός έδρας ήττα από την Αϊντχόφεν.

Ο Αναστασιάδης δεν υπολογίζει στους Ρατς και Μακ και αναμένεται να παρατάξει τους:  Γλύκο, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικά, Σπυρόπουλο, Τζιόλη, Κάτσε, Τζανδάρη, Μάρτενς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη.

Από την άλλη η απουσία του Ζέκα υποχρεώνει τον Αναστασίου να αλλάξει τα πλάνα του: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Δώνη, Μπούι, Ατζαγκούν, Πράνιτς, Μπεργκ.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε