Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η Turkish Airlines χορηγός του 13ου Κυπέλλου Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας

Η Turkish Airlines χορηγός του 13ου Κυπέλλου Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας

H ΤΗΥ αποτέλεσε τον χορηγό του 13ου Κυπέλλου Golf Ελληνοτουρκικής Φιλίας, που διοργανώθηκε στο Costa Navarino, στην Μεσσηνία, υποστηρίζοντας την ιδέα του «ευ αγωνίζεσθαι» και ενισχύοντας για ακόμα μία φορά ενέργειες που έχουν ως σκοπό τους, την περαιτέρω σύσφιξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, με το Κύπελλο Φιλίας να λαμβάνει χώρα στις 22 Ιουνίου, στο γήπεδο «Bay Course» και με τα «Challenge Cup», «Big is not enough» και «Farewell Cup» να πραγματοποιούνται στις 23 Ιουνίου.

Ο κ. Hans Otto Nagel, Πρόεδρος της Turkmall και δημιουργός της ετήσιας αυτής εκδήλωσης, μίλησε για την αγάπη του για το τουρνουά Ελληνοτουρκικής Φιλίας και ευχαρίστησε την κα. Gulay Oztürk, Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα.

Η Turkish Airlines ανέλαβε πρόθυμα την χορηγία της εκδήλωσης παραδίδοντας, μέσω της Διευθύντριας της εταιρείας, 6 εισιτήρια οικονομικής θέσης σε ευρωπαϊκούς προορισμούς και 2 εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για οποιοδήποτε παγκόσμιο προορισμό, τα οποία κληρώθηκαν κατά την τελετή λήξης του 13ου Κυπέλλου Ελληνοτουρκικής Φιλίας.

H Turkish Airlines ιδρύθηκε το 1933, με στόλο που αρχικά αποτελούσαν 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 184 αεροσκάφη, τα οποία πετάνε σε 195 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ήτοι 34 εγχώριους και 161 διεθνείς. Η Turkish Airlines, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες, παρέλαβε αρκετά βραβεία από την Skytrax γνωστή και ως «Passengers Choice Awards». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του 2011, η Turkish Airlines αποτέλεσε τη νικήτρια εταιρία των 3 κατηγοριών «Best Airline Europe», «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και «Best Airline Southern Europe». Επίσης, έχει λάβει βραβεία για τις υπηρεσίες του catering, ενώ κατέχει την πολυπόθητη αναγνώριση της ως αεροπορική εταιρεία τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων αερομεταφορέων με ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών. Η Turkish Airlines έχει επίσης βραβευτεί ως «World’s Best Economy Class On-board Catering» από την Skytrax το 2010 και ως «Best On-board Food 2011» από την Skyscanner. Οι επιβάτες, μεγάλων αποστάσεων της Business Class, έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Ιπτάμενου Σεφ κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Το δίκτυο της Star Alliance ιδρύθηκε το 1997, ως η πρώτη παγκόσμια αεροπορική συμμαχία η οποία προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση στον διεθνή ταξιδιώτη. Η αποδοχή της στην αγορά έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων «Air Transport World Market Leadership» και «Best Airline Alliance» από το περιοδικό Business Traveller και την Skytrax. Οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της είναι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca-TACA, Blue1, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAM Airlines, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United and US Airways. Οι EVA Air και Shenzhen Airlines έχουν ανακοινωθεί ως μελλοντικά μέλη. Συνολικά, το υπάρχον δίκτυο της Star Alliance προσφέρει 21.500 καθημερινές πτήσεις προς 1.356 αεροδρόμια, σε 193 χώρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε