Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η “βόμβα” έσκασε – Στην ΑΕΚ ο Γκούντγιονσεν

Η Ένωση μπορεί να ακολουθεί σφιχτή οικονομική πολιτική αλλά όταν βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη δεύτερη μεγαλύτερη μετεγγραφή της ιστορίας της δεν την άφησε να πάει χαμένη. Πίεσε και τελικά έπεισε τον Ισλανδό σούπερ σταρ, Έιντουρ Γκούντγιονσεν να μετακομίσει για την επόμενη διετία στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα η άφιξη του παίκτη. Αποθεωτική υποδοχή ετοιμάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Τη μεγαλύτερη μετεγγραφή του καλοκαιριού και τη δεύτερη μεγαλύτερη της ιστορίας της, μετά του Ριβάλντο, πραγματοποίησε η ΑΕΚ που κατάφερε να πείσει τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

H  Γουέστ Χαμ προσπάθησε να χαλάσει τη συμφωνία, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ κυνήγησαν τον παίκτη μέχρι την Ισλανδία και δεν άφησαν περιθώρια. Ο Ισλανδός είπε το “ναι” και τη Δευτέρα στις 19.00 θα δει από κοντά την ελληνική φιλοξενία.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορά την επόμενη διετία και θα αποφέρει στον παίκτη 1,3 εκ. ευρώ συνολικά. Ο Σταύρος Αδαμίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παίκτη ο οποίος τον καλωσόρισε στην ομάδα και του μίλησε για την ιστορία της ΑΕΚ.

Ο Γκούντγιονσεν έκανε μεγάλη καριέρα σε Τσέλσι και Μπαρτσολόνα το διάστημα 2000-2009, ενώ από εκεί και πέρα άλλαξε 4 ομάδες. Από τον Γενάρη αγωνίστηκε στην Φούλαμ με την οποία σκόραρε 2 φορές σε 14 αγώνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε