Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης του ΟΠΑΠ σε 400 παιδιά

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη παιχνίδι, διασκέδαση και πλούσια δώρα προσέφερε η ΟΠΑΠ Α.Ε. σε τετρακόσια παιδιά που φιλοξενούνται σε δώδεκα ιδρύματα του Λεκανοπεδίου.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου η ΟΠΑΠ Α.Ε. μετέτρεψε τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη σε έναν πολυχώρο παιχνιδιού και διασκέδασης. Για πέντε ώρες οι αθλητικές εγκαταστάσεις μεταμορφώθηκαν σε ένα μαγικό χώρο παιδικής ψυχαγωγίας, με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, καλικάτζαρους και, φυσικά, Άγιο Βασίλη. Τα φιλοξενούμενα παιδιά είχαν την ευκαιρία, χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους, να ζωγραφίσουν, να συμμετέχουν σε αυτοσχέδια σκετς, να διαγωνιστούν στο τραγούδι, αλλά και να απολαύσουν από κοντά το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα «Μέλισσες».

Κοντά στα παιδιά, καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής, βρέθηκαν ο δημοφιλής παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, οι συνοδοί τους, τα στελέχη των διευθύνσεων Εταιρικής Επικοινωνίας και Ε.Κ.Ε. της ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ρόμενταλ και Νέμες, θέλοντας κι αυτοί από την πλευρά τους να τους ευχηθούν για τη συνέχεια του δικού τους Καλού Αγώνα.

«Είναι κι αυτή μια ακόμη προσπάθεια της ΟΠΑΠ Α.Ε. να συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο στην κοινωνία, αλλά κυρίως να δώσει ελπίδα και κουράγιο στα παιδιά, ιδίως όσα έχουν ανάγκη της αγάπης μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., κ. Γιάννης Σπανουδάκης, ενώ, συμπληρώνοντας, τόνισε: «Απόφαση της διοίκησης της εταιρείας είναι να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά και μάλιστα να τα φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στους αθλητικούς χώρους και γενικότερα στον αθλητισμό».

H ΟΠΑΠ Α.Ε., στα 50 και πλέον χρόνια της ιστορίας της, στηρίζει ενεργά κάθε αξιόλογη προσπάθεια σε επίπεδο αθλητισμού, πολιτισμού, παιδείας, υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερη έμφαση δίνει στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, καθώς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για τους νέους.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ρέντη αποτελεί μια ακόμη ενέργεια της ευρύτερης πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η ΟΠΑΠ Α.Ε. για τη στήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται σε ιδρύματα. Προσπάθειας, μέρος της οποίας αποτελεί, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών στους αγώνες της Superleague και η ενθάρρυνση της συμμετοχής τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Πρόσφατο παράδειγμα η χορηγία 2.000 εισιτηρίων σε μαθητές σχολείων της Αθήνας καθώς και σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον «Αγώνα κατά της Φτώχειας» που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Καραϊσκάκη την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, μεταξύ της ομάδας του Zidane και του Ronaldo και του Ολυμπιακού All Stars.

Τα παιδιά, μέσω της ΟΠΑΠ Α.Ε., είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν αγώνα μεταξύ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της εποχής μας, αλλά και να βιώσουν, κάποια από αυτά, την εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα σε κανονικές συνθήκες. Έτσι, πριν την έναρξη του επίσημου αγώνα, ο αγωνιστικός χώρος του Καραϊσκάκη μεταμορφώθηκε σε τέσσερα ποδοσφαιρικά γήπεδα με ομάδες των φιλοξενούμενων της ΟΠΑΠ Α.Ε. παιδιών να αντιμετωπίζουν τις παιδικές ομάδες του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε