Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η χρονιά τελείωσε, ο Μπέος νίκησε – Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκτυπο δεν θα είχε η ένσταση της ΑΕΚ εναντίον του Αχιλλέα Μπέου αλλά η απόφαση της επιτροπής της Σούπερ Λίγκας δημιουργεί προβληματισμό κυρίως λόγω του σκεπτικού…

Μπέος: Ήμουν ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό

Τα είπαν, τα βρήκαν και σχεδιάζουν τη νέα ΑΕΚ

Η ένσταση ουσιαστικά απορρίφθηκε διότι όπως αναφέρει η αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος τα αποδυτήρια δεν είναι αγωνιστικό χώρος!

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο για πολλές μελλοντικές περιπτώσεις. Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και με ανακοίνωση της εξέφρασε την αγανάκτηση της για την απόρριψη της ένστασης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η χρονιά για τη Superleague και τα δικαιοδοτικά της όργανα τελείωσε όπως ακριβώς κύλησε όλη η αγωνιστική περίοδος 2010-2011. Επιβραβεύοντας την ανομία, τον τσαμπουκά και τον παραλογισμό. Ντροπή.”

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο: “Με βάση την από 24-5-2011 ένσταση κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΚ που τελέσθηκε στις 22-5-2011, καλείσθε την Πέμπτη 26-5-2011 και ώρα 13.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να απολογηθείτε”: «Απορρίπτει την κρινόμενη ένσταση.

Διαβάστε το σκεπτικό της απόφασης ΕΔΩ. Σε αυτό δίνεται εξήγηση για την απόρριψη της ένστασης. Αφού αρχικά υπάρχει παραδοχή της εισόδου στα αποδυτήρια του Αχιλλέα Μπέου εν συνεχεία η Επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι ως αγωνιστικός χώρος λογίζεται εκτός από τον χλοοτάπητα και η έκταση που βρίσκεται γύρω από αυτόν, όπου υπάρχουν οι πάγκοι και οι αξιωματούχοι των ομάδων και του παιχνιδιού. Όχι όμως τα αποδυτήρια. Άρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου δεν παρανόμησε…

Ο Αχιλλέας Μπέος όμως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο (σε αυτόν που ορίζει ο κανονισμός) και δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όπου και μίλησε με τους διαιτητές και κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ούτε αυτό όμως είναι εκτός κανονισμών αφού ως “Προ του αγώνα χρόνος” ορίζεται το διάστημα που μεσολαβεί από την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο μέχρι το σφύριγμα έναρξης του διαιτητή.

Προφανώς λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού Βόλου. Άρα δεν τιμωρήθηκε ούτε γι’ αυτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε