Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η υπερπροσπάθεια του Γκιώνη δεν είχε αίσιο τέλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από ένα εκπληκτικό ματς που κρίθηκε στα 7 σετ, ο Παναγιώτης Γκιώνης όχι απλά κοίταξε στα μάτια τον Ιάπωνα Κισικάουα νούμερο 12 του τουρνουά αλλά έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στους “16” του Ολυμπιακού τουρνουά του Πινγκ Πονγκ.

Ο Έλλληνας πρωταθλητής ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ κόντρα στον ασημένιο Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009. Ο Γκιώνης πάλεψε μέχρι το τέλος, γύρισε το έκτο σετ από 8-4 και το πήρε 11-8 ενώ στο τελευταίο σετ έφτασε στο match point.

Ο Κισικάουα όμως δεν λύγισε πήρε τρεις συνεχόμενους πόντους και με σκορ 4-3 σετ προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Κορεάτη Sangeun Oh.

Τα σετ: 11-7, 7-11, 11-9, 8-11, 11-7, 8-11, 12-10

Ο Παναγιώτης Γκιώνης δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό: “Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, σίγουρα είμαι στενοχωρημένος. Μερικές φορές, είναι καλύτερα να χάνεις εύκολα, παρά έτσι. Μία τέτοια ήττα είναι ό,τι χειρότερο για την ψυχολογία ενός αθλητή. Γύρισα το παιχνίδι, έφτασα σε ματς-μπολ, ήλεγχα τον πόντο και τον έχασα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς πήγε έξω η μπάλα. Ο Κισικάουα έπιασε τρία επιθετικά χτυπήματα, στο τέταρτο προσπάθησα κι εγώ πιο δυνατά να τελειώσω τον πόντο, αλλά πήγε λίγο έξω. Σε όλο το ματς δεν είχα χάσει τέτοιο πόντο. Τι να κάνουμε αυτά έχει ο αθλητισμός. Είμαστε στενοχωρημένοι μια μέρα, μετά θα μας φύγει…”

“Αντίο” από Κρεάνκα – Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Μέιζ

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις των Ολυμπιακών Αγώνων στην ειδική σελίδα του NewsIt

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε