Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η υπόσχεση του Σισέ

Ακόμα περισσότερα γκολ θέλει να πετύχει ο Τζιμπρίλ Σισέ
Ακόμα περισσότερα γκολ θέλει να πετύχει ο Τζιμπρίλ Σισέ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γάλλος σταρ θέλει να πετύχει και άλλα γκολ για να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος στην Ελλάδα.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Σεντρίκ Καντέ επισκέφθηκαν τα εκπαιδευτήρια Κώστα-Γείτονα και αφού ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις συζήτησαν με περίπου 600 μαθητές το θέμα του ρατσισμού.

 
“Είναι πολύ σημαντικό που διδάσκεται από τόση μικρή ηλικία τις σημαντικότερες αξίες του αθλητισμού, όπως είναι ο σεβασμός του συμπαίκτη και του αντιπάλου. Αυτή η πρωτοβουλία να μαθαίνουν τα παιδιά τα μυστικά του αθλητισμού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιτίθεται στον ρατσισμό, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και θα είμαι συνεχώς στο πλευρό σας”, τόνισε αρχικά ο Σισέ.
 
Ο Καντέ συμπλήρωσε: “Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι ανάμεσά σας και συνειδητοποιώ την προσπάθεια που κάνει το σχολείο, παράλληλα με τη αθλητική και ποδοσφαιρική διαπαιδαγώγηση, να σας περάσει τα κατάλληλα μηνύματα για να διαπρέψετε στον αθλητισμό και στην κοινωνία”.
Λίγο πριν φύγει ο Σισέ από τα εκπαιδευτήρια μίλησε λίγο και για τον Παναθηναϊκό, δίνοντας υπόσχεση για πολλά γκολ. “Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα. Έχω βρει τον εαυτό μου στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος σε ατομικό επίπεδο, αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πρώτοι, αλλά για να παραμείνουμε πρώτοι και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να συνεχίσω να σκοράρω. Πρέπει να βάλω κι άλλα γκολ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε