Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ζενίτ, ο Άντι-Μπάγεβιτς και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αφού καλείται στο πρώτο ματς στη μετά-Μπάγεβιτς εποχή να αντιμετωπίσει την ισχυρή Ζενίτ. Ο Δέλλας ζήτησε από τους συμπαίκτες του να βγάλουν τον εγωισμό τους, ο Κόλα δουλεύει στην ψυχολογία, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται ως φαβορί για τον πάγκο της ομάδας.

Η Ένωση στις 20.00 δίνει ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, αφού φιλοξενείται στην Αγία Πετρούπολη από τη φορμαρισμένη Ζενίτ, του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Το ματς είναι εξ ορισμού δύσκολο για την ΑΕΚ αλλά γίνεται ακόμη δυσκολότερο λόγω των όσων έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες που δεν γίνεται να μην επηρεάσουν και αγωνιστικά την ομάδα.

Ο Χριστόφορος Κόλα έχει ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα και προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών. Σε αυτή την προσπάθεια έχει συμπαραστάτες και τους έμπειρους παίκτες της ομάδας.

Η ΑΕΚ αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές. Κόλα και Γκρέταρσον δοκίμασαν στην τελευταία προπόνηση τον Γιάχιτς στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Νασούτι, με τον Πατσατζόγλου στα δεξιά και τον Λαγό αριστερά. Ο Καφές θα είναι ο ένας εκ των δύο αμυντικών χαφ και οι Γκέντσογλου-Μάκος διεκδικούν την άλλη θέση. Σκόκο, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο θα συμπληρώσουν πιθανότατα την ενδεκάδα.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνουν στον πάγκο ο Τζιμπούρ και ο Δέλλας.

Φαβορί ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης εμφανίζεται ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ. Ο 46χρονος Ισπανός είναι άνεργος από τον Μάρτιο και σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του θα επιθυμούσε να έρθει στην Ελλάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε