Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ζιλ Βιθέντε… έκλεισε την πόρτα σε Παναθηναϊκό για Βιέιρα

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας έβαλε “τέλος” στα σενάρια περί παραχώρησης του Ούγκο Βιέιρα στους “πράσινους”, τονίζοντας μάλιστα πως “Με τα λεφτά που προσφέρει, δεν μπορεί ούτε το ένα πόδι του ποδοσφαιριστή να αποκτήσει”!
 
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, ο Αντόνιο Φιούσα έκανε σαφές πως η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ήταν αρκετή, ώστε ο παίκτης να πάει στο “τριφύλλι”.
 
Ο πρόεδρος της Ζιλ Φιθέντε τόνισε χαρακτηριστικά: “Με τα λεφτά που προσφέρει, δεν μπορεί ούτε το ένα πόδι του ποδοσφαιριστή να αποκτήσει”.
 
Ο Αντόνιο Φιούσα συνέχισε λέγοντας πως οι απαιτήσεις της ομάδας του αγγίζουν το 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ η προσφορά των “πρασίνων” μόλις που έφτασε τις 500.000, διαφορά τεράστια.
 
“Οι προτάσεις που μας ήρθαν ήταν πάρα πολύ μικρές. Μόλις που έφταναν για το ένα πόδι του παίκτη κι όπως γνωρίζετε πολύ καλά, με ένα πόδι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στη Ζιλ Βιθένετ ούτε πουθενά αλλού”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας.
 
Να σημειωθεί πάντως,πως ο παίκτης θα είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει, αφού θα απομένουν 6 μήνες από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε