Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηγετική παρέμβαση του Γιώργου Βαρδινογιάννη – Αιχμές κατά Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον Νίκο Κωνσταντόποουλο, του εξέφρασε τη στήριξη του ενώ άφησε αιχμές για τον Νικόλα Πατέρα.

Ο “Καπετάνιος” αποφάσισε να βγει μπροστά και να στηρίξει την επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στο νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού ενώ άφησε αιχμές κατά του Πατέρα και του Βγενόπουλου:

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη:

“Ο νέος πρόεδρος, στις πρόσφατες δηλώσεις του, με κάλυψε πλήρως λέγοντας ότι οι τίτλοι κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί.

Πριν από 1,5 χρόνο είχαμε πει πως έχουμε το καλύτερο υλικό, αλλά χρειαζόμαστε κι έναν καλό μηχανικό. Στην αρχή δεν εισακούστηκα και χρειάστηκε να παρέμβω εκ νέου λέγοντας στον κ. μηχανικό που είχαμε ως εδώ και μη παρέκει. Είπα παραπάνω, αλλά παρασύρομαι…

Εγώ τουλάχιστον δεν κατηγορήθηκα ότι έκλεψα κάποιο πρωτάθλημα. Ούτε διαφήμισα τις μεταγραφές που έκανα με ποσά.

Αυτή η κριτική που έχει υποστεί ο Γιάννης είναι άδικη. Έδωσε ό,τι μπορούσε και δεν δέχθηκε συμβιβασμούς ηθικών αξιών. Εγώ έλεγα πριν από 20 χρόνια ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται. Δυστυχώς ο Γιάννης έχει πολλές φορές αντιμετωπιστεί άδικα τόσο από εσάς όσο και από τον κόσμο.

Στην αρχή νόμιζα ότι οι υπόλοιποι μέτοχοι ήταν ειλικρινείς, αλλά δεν ήταν. Δεν θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς.”

Από την πλευρά του ο Νίκος Κωνσταντόπουλος τόνισε: 

“Είναι ιδιαίτερη χαρά η παρουσία του. Πονά την ομάδα και πρόσφερε με κόστος ζωής σε αυτή για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Τα είπαμε σε πολύ καλό κλίμα. Το στίγμα του προσφέρει πολλά στην ομάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε