Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηγουμενίτσα: Συμπλοκές χούλιγκαν στο λιμάνι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απίστευτα πράγματα με ένα πλοίο να βγαίνει από το λιμάνι για να αποφύγει τους χούλιγκαν – Τρία άτομα στο νοσοκομείο…

Όλα ξεκίνησαν στις 22.15 όταν το πλοίο ”Olympic Champion” που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα, έκανε την εμφάνισή του στο λιμάνι. Με το πλοίο ταξίδευαν οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ στο λιμάνι περίμεναν οπαδοί του ΠΑΟΚ, που και εκείνοι περίμεναν να επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Για λίγα λεπτά το λιμάνι μετατράπηκε σε πεδίο πολέμου, με τους οπαδούς να ανταλλάσσουν φωτοβολίδες και αντικείμενα.
Ο καπετάνιος του “Olympic Champion”, πήρε εντολή να απομακρύνει για λίγο το πλοίο από το λιμάνι μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στις 23.30 έδεσε στο λιμάνι το ”Cruise Olympia” που περίμεναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μετά τον απόπλου του, το ”Olympic Champion” ξαναμπήκε στο λιμάνι για να παραλάβει τους επιβάτες που περίμεναν και αργότερα συνέχισε το ταξίδι του για την Ιταλία.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας δύο μέλη πληρώματος και ένας επιβάτης του “Olympic Champion” για προληπτικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι ο τελικός προορισμός των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι η Ισπανία, για να παρακολουθήσουν την Πέμπτη τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για το Europa League. Οι οπαδοί της ΑΕΚ πηγαίνουν στο Βέλγιο, για τον αγώνα της ομάδας τους με την Άντερλεχτ, για την ίδια διοργάνωση…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε