Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ικανοποίηση αλλά… και τραυματισμοί για τον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θετικά συμπεράσματα έβγαλε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο τελευταίο φιλικό της ομάδας του επί Ελβετικού εδάφους, με την Μονσέι.

Οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης επικράτησαν 4-0, ωστόσο ανησυχία προκάλεσαν οι τραυματισμοί των Τσέζαρεκ και Ρουίς, που αποχώρησαν από την αναμέτρηση.

Οι παίκτες της ελβετικής ομάδας, που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία, έπαιξαν πολύ σκληρά με αποτέλεσμα, στο 15’ να αποχωρήσει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ενώ λίγο αργότερα το ίδιο συνέβη με τον Ρουίς. Ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα,  υπέστη βαρύ διάστρεμμα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 15 ημερών. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι έτοιμος το πρώτο παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια, για τον 3η προκριματικό του Europa League. Πιο τυχερός στάθηκε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος δέχθηκε ένα σκληρό χτύπημα στον αστράγαλο.

Σε ο,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης ικανοποίησε με καλή κυκλοφορία και καλή άμυνα. Και τα τέσσερα γκολ, ήρθαν στην επανάληψη (60’ Κουλουχέρης,, 65’ Καζναφέρης, 72’ Αραβίδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε