Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ικανοποίηση και συγχαρητήρια από Φερέιρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο φιλικό απέναντι στην Λεχ Πόζναν εξέφρασε ο Πορτογάλος τεχνικός. Ισπανικό δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Μπέτις για Μπουμσόνγκ
Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο φιλικό με την Λεχ Πόζναν έμεινε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τους μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους στον αγώνα με τους Πολωνούς.
 
“Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας”, είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του και συνέχισε: “Για τα δεδομένα της εποχής, κάνατε καλή εμφάνιση όμως έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και πολύ δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε”.
 
Από την άλλη μιλώντας στους συνεργάτες του δεν έκρυψε και σε αυτούς την αισιοδοξία του λέγοντας χαρακτηριστικά: “Παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα, παρότι έχουμε μόνο 15 μέρες προετοιμασία. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα πετύχουμε κάτι καλό. Άλλωστε περιμένω και τους ποδοσφαιριστές που θα έχω, για να έχουμε περισσότερες επιλογές και λύσεις”.
 
Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ προπονήθηκαν μόλις 45 λεπτά κάνοντας ζέσταμα, διατάσεις και μικρές ταχύτητες μέσα από κώνους. Οι Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Νίνης, Κλέιτον, Μπουμσόνγκ και Καντέ χαλάρωσαν με κολύμπι στο ποτάμι που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραγκούνης, Μουν και Λεοντίου.
 
Στο στόχαστρο της Μπέτις ο Μπουμσόνγκ
 
Μια ακόμα ομάδα έχει βάλει στη λίστα της το όνομα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο λόγος για την Μπέτις η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Estadio Deportivo” που τιτλοφορείται “Μπουμσόνγκ: Μια πολύ ελκυστική και προσιτή εναλλακτική λύση” αναλύονται όλα τα δεδομένα της υπόθεσης αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε