Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ήμασταν οι καλύτεροι και πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν ευτυχισμένοι από την κατάκτηση του τίτλου αλλά και ανυπόμονοι για την επόμενη σεζόν.

Οτσόα: Συζητάμε με τον Ολυμπιακό αλλά… – Δείτε το γκολ που δέχτηκε ο Μεξικανός

Σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας των ερυθρόλευκων. Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Φουστέρ αναφέρθηκαν στη χρονιά που για τον Ολυμπιακό τελειώνει και τυπικά σε τρεις αγωνιστικές αλλά και στην επόμενη και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλαφ Μέλμπεργκ: “Πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Φέτος ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ήρθαν παίκτες που έδωσαν ταχύτητα, σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο. Έχουμε καλή ομάδα και είναι σημαντικό που φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, θέλω να το ευχαριστηθώ και μετά θα δούμε.

Είναι σπουδαία εμπειρία να αγωνιζόμαστε στην κορυφαία διασσυλογική οργάνωση. Πέρυσι αν και κάναμε μέτρια σεζόν στην Ελλάδα, πήγαμε καλά στο Champions League. Την επόμενη σεζόν ελπίζω να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και να μπορέσουμε να διακριθούμε. Στόχος μας είναι ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Θα επικεντρωθούμε και θα δουλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.”

Αριέλ Ιμπαγάσα
:  “Τον ήθελα πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Έπειτα από μία μεγάλη πορεία στην Ισπανία, ήρθα στην Ελλάδα και κατέκτησα το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι πολύ θετικό για μένα.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση και το γνωρίζουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντική η προετοιμασία που θα κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι. Σημαντικό επίσης είναι να κάνουμε μία καλή προετοιμασία το καλοκαίρι για να είμαστε δυνατοί και την επόμενη σεζόν. Παράλληλα όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα.

Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας βοηθάει πάρα πολύ. Γεμίζει το γήπεδο στα εντός έδρας ματς αλλά και στα εκτός, όταν του επιτρέπεται, έχει μία πολύ δυναμική παρουσία. Ο κόσμος παίρνει άριστα.”

Αβραάμ Παπαδόπουλος: “Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τα ματς που απομένουν. Θέλουμε να κλείσουμε καλά τη φετινή χρονιά.

Είναι μία από τις καλύτερες σεζόν που έχω κάνει. Ελπίζω όμως να έρθουν ακόμη καλύτερες χρονιές στον Ολυμπιακό Ήταν μία χρονιά που έγιναν πάρα πολλές αλλαγές, αλλά, παρ’ όλα αυτά, τα καταφέραμε. Οπότε, η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν πάρα πολύ σημαντική.

Νταβίντ Φουστέρ: “Τα θετικά σχόλια είναι καλά, εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω τον σύλλογο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι. Κάναμε φανταστική δουλειά, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε βαθμούς από δύσκολες έδρες αλλά εκμεταλλευτήκαμε τέλεια και την έδρα μας. Ήταν μια πετυχημένη σεζόν.

Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο Champions League και ελπίζω να πάνε όλα καλά του χρόνου. Φέτος δεν τα πήγαμε τόσο καλά στην Ευρώπη, πρέπει να δείξουμε περισσότερη θέληση και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε περήφανους τους φίλους μας.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε