Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ημέρα της… κρίσης για τον Νίνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Εντός της ημέρας θα γίνει η συνάντηση του εκπρόσωπου του παίκτη με τον Δημήτρη Γόντικα, με τον Τύπο της Τρίτης να κάνει λόγο για… διαζύγιο. Ο Βλάσης Τσάκας διαρρέει πως έχει “κλείσει” για τον Παναθηναϊκό τον Γιώργο Τζαβέλλα.

 Στο ραντεβού που θα γίνει την Τρίτη, ανάμεσα στη διοίκηση και τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Νίνη κρίνεται το μέλλον του παίκτη στον Παναθηναϊκό, με τον Τύπο να κάνει λόγο για συναινετικό διαζύγιο.

 
Ο 21χρονος διεθνής φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Πάρμα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα απαντήσει για ακόμη μία φορά αρνητικά στους “πράσινους”.
 
Όπως αναφέρει η “SportDay”, η πλευρά του Νίνη έχει πει “όχι” τρεις φορές στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση ύψους 500.000 συν μπόνους επίτευξης στόχων και περιμένει την οριστική απάντηση του παίκτη.
 
“Έκλεισε” και Τζαβέλα ο Τσάκας
 
Η μεταγραφολογία για τον Βλάση Τσάκα συνεχίζεται και το 2012.
 
Αυτή την φορά, ο πρώην εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν διαρρέει πως οι νέοι Σαουδάραβες επενδυτές έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Τζαβέλλα και θα επισημοποιηθεί μόλις αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
 
Το συμβόλαιο με το οποίο φέρεται ο Έλληνα μπακ να έχει συμφωνήσει φτάνει τις 400.000 ευρώ και θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πάντως από την πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, τη στιγμή που ο Τζαβέλλας για να αποδεσμευτεί από την Αϊντραχτ θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να δώσει 500.000 ευρώ, εκτός και αν υπάρξει συμφωνία δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε