Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ιμπαγάσα: Φυσιολογική η αντίδραση του κόσμου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού δικαιολόγησε απόλυτα τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ομάδας.

Τζεμπούρ: Έχει δίκιο ο κόσμος

Μετά τον Ράφικ Τζεμπούρ και ο Άριελ Ιμπαγάσα χαρακτήρισε απόλυτα φυσιολογική την αντίδραση του κόσμου της ομάδας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός που θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης μίλησε…

Για τις διαμαρτυρίες του κόσμου:

“Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν κουρασμένοι, αφού έγιναν πολλές αλλαγές στην εντεκάδα. Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι από μέρους μας. Το μόνο που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να δει ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα του. Όταν δεν το βλέπει αυτό, όταν δεν του αρέσει η εικόνα, διαμαρτύρεται και για μένα αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Είδαν ότι δεν παίξαμε καλά, δεν κάναμε φάσεις. Έχουν δίκιο λοιπόν. Αυτό όμως πιστεύω ότι είναι παροδικό και εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το συγκεκριμένο ματς. Θέλω να πω στους οπαδούς μας να μην χάνουν την πίστη τους και να την ενισχύσουν με τον τρόπο τους και θα το ανταποδώσουμε.”

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αισθάνονται πίεση:

“Πάντα υπάρχει πίεση. Μπορεί να έχουμε έξι στα έξι αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχει η πίεση για την κατάκτηση της νίκης. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε πάρα πολύ δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Άλλοτε παίζεις καλά, άλλοτε όχι. Έτσι είναι. Εμείς θέλουμε να παίζουμε πάντα καλά, αλλά δεν μπορείς να το πετύχεις αυτό μέσα σε μία σεζόν σαράντα και περισσότερων αγώνων.”

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

“Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για μας ότι υπάρχει η διακοπή. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που δεν μας βγαίνουν. Ελπίζω τα παιδιά που θα φύγουν με τις εθνικές να μην τραυματιστούν και όταν επιστρέψουν να ξανατεθούν στη διάθεση του προπονητή για να ετοιμαστούμε για το ματς με την Ξάνθη που θα είναι δύσκολο.”

Πλήγμα με Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε