Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιμπαγάσα: Μπορούμε να τα καταφέρουμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιόδοξος για την έκβαση της αποψινής αναμέτρησης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο εμφανίστηκε ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άριελ Ιμπαγάσα στον «Πρωταθλητή»:

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ: «Είναι δύσκολο ματς. Από την κλήρωση ξέρεις ότι ένα παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι τεράστιο εμπόδιο όχι μόνο για μας, αλλά για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Ειδικά στην Αγγλία είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Το κακό για μας είναι ότι τους πετυχαίνουμε τώρα σε ένα μομέντουμ το οποίο είναι υπέρ τους», τόνισε ο «Κάνιο» και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν και αυτό δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό. Θα προτιμούσα να τους παίζαμε στην πρεμιέρα που δεν είχαν πιάσει ακόμα την καλή απόδοση που έπιασαν με την Μπόλτον».

Όσον αφορά στην κατάσταση που βρίσκεται ο αντίπαλος, σημείωσε: «Το είδα το παιχνίδι με την Μπόλτον στο βίντεο και χωρίς να εντυπωσιάσουν έδειξαν ότι βρίσκουν σιγά σιγά τον πραγματικό τους εαυτό. Έχουν σπουδαίους παίκτες και αν πιάσουν απόδοση μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αναφορικά με τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για νίκη, τόνισε: «Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για κάτι καλό. στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αν έχουμε και λίγη τύχη πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε