Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιμπαγάσα: Ο Φετφατζίδης είναι ο δικός σας Μέσι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άριελ Ιμπαγάσα έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού, Γιάννη Φετφατζίδη, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα Μέσι.

Με συνέντευξη του στον “Πρωταθλητή” ο Ιμπαγάσα μίλησε για το νταμπλ, τον αιώνιο αντίπαλο και τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Για τον Φετφατζίδη:

“Ο Φετφατζίδης είναι ο καλύτερος από τους μικρούς του Ολυμπιακού. Είναι ο δικός σας Μέσι, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά. Είναι μία μεγάλη ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο πρέπει να κληθεί και στην εθνική σας ομάδα. Να ξέρετε ότι ο “Φέτφα” μέσα στο γήπεδο ακούει και μαθαίνει συνεχώς.”

Για το φετινό πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του κόσμου:

“Ο μεγάλος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Ηρακλή, αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη, οπότε τώρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρω τι θέλει ο κόσμος. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του νταμπλ.”

Αυτό που τον έφερε στον Ολυμπιακό:

“Έληξε το συμβόλαιο μου με την Βιγιαρεάλ, και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είχα μιλήσει πριν λίγα χρόνια για να έρθω εδώ. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και θεώρησα πρόκληση να έρθω σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Ήθελα να παίξω σε μία ομάδα που συνεχώς παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα.”

Αν τον επηρέασε η αλλαγή προπονητή:

“Είναι συχνό φαινόμενο οι αλλαγές προπονητών. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει συχνά αυτό. Ήρθε ο Βαλβέρδε που ήταν και πριν δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, οπότε δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Όλοι τον ξέρουν και όλοι τον αγαπάνε.”

Για την ηλικία του:

“Λογικό είναι να μιλήσουν για την ηλικία μου, είναι ένα θέμα, αλλά εγώ αισθάνομαι καλά. Νιώθω δυνατός και είμαι μια χαρά. Ο Βαλβέρδε με ξέρει, ξέρει που παίζω και πως μπορώ να παίζω. Το θέμα από δω και πέρα είναι να πάει καλά η ομάδα. Αν γίνει αυτό κανείς δεν θα ασχολείται με την ηλικία μου.”

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό:

“Μακάρι να σκοράρω ξανά όπως στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ. Μπορεί να μην βάζω πολλά γκολ, όμως εκείνο με τον Παναθηναϊκό είχε μείνει επειδή τους αποκλείσαμε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, έκανε πέρυσι το νταμπλ και αυτό είναι πρόκληση για μας. Πάντως στον δρόμο όλοι μου λένε να τους ξαναβάλω γκολ. Νιώθω ότι στην Ελλάδα με ξέρουν μόνο από εκείνο το γκολ!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε