Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιμπαγάσα: Παλεύουμε για μία θέση στην ενδεκάδα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργεντινός μέσος μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως γίνεται… μάχη για μία θέση στην 11άδα

Ο Ιμπαγάσα, που έχασε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, λόγω της θλάσης στο δικέφαλο, μίλησε ακόμα για τους νέους παίκτες της ομάδας, αλλά και για τα τρία δύσκολα φιλικά που θα δώσει η ομάδα μέχρι να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν
«Μέχρι στιγμής, όπως μας έχει πει από την αρχή της σεζόν, μοιράζει τα λεπτά συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Εμείς παλεύουμε για να κερδίσουμε μία θέση στην ενδεκάδα, καθώς σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας αυτό κάνει ο προπονητής, βγάζει την ενδεκάδα της σεζόν». 

Για τους νέους παίκτες αν χρειάζονται χρόνο για να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού
«Οι παίκτες που ήρθαν, τους χρειαζόταν ο Ολυμπιακός και μπορούν να μπουν στο σύστημα της ομάδας. Είναι νέοι, αλλά αν δουλέψουν μπορούν να υπολογίζονται για την ενδεκάδα». 

Για τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας
«Με τη Βίλεμ έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι για φέτος. Νιώθω καλά, δούλεψα για να επιστρέψω και να αγωνιστώ και πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά μου για να μπορέσω να βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου». 

Για τα επόμενα τρία δύσκολα φιλικά του Ολυμπιακού
«Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι γι αυτά τα τρία σημαντικά παιχνίδια της προετοιμασίας, γιατί είναι τα τρία τελευταία πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε