Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Iωαννίδης τριετίας στον ΠΑΟ – “Στόχος η καθιέρωση”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού αφού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2013. Την Παρασκευή θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πράσινων.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ – χαφ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε ότι επιθυμεί να καθιερωθεί στην ομάδα:

Αποτελείς προσωπική εισήγηση του Νίκου Νιόπλια ο οποίος σε γνωρίζει από τις μικρές εθνικές ομάδες. Αυτό σε αγχώνει;

“Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και είναι πολύ σημαντικό που ένας προπονητής με πιστεύει τόσο πολύ και μου το δείχνει.
Εννοείται ότι θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και από εκεί και πέρα το σημαντικότερο για μένα θα ήταν να δουλέψω όσο το δυνατόν σκληρότερα για να μπορέσω να καθιερωθώ . Αυτός είναι και ο στόχος μου. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και εγώ και οι συμπαίκτες του για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Προτιμάς να αγωνίζεσαι ως αριστερός μπακ ή στα χαφ;

“Εγώ νομίζω ότι μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις το ίδιο καλά. Από εκεί και πέρα ο -προπονητής θα διαλέξει που θα με βάλει. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου”.

Ήταν γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός σε ήθελε, εσύ πως περίμενες όλο αυτό το διάστημα την ολοκλήρωση της
συμφωνίας;

“Σίγουρα δεν ήταν και ότι το καλύτερο γιατί είχα καταθέσει προσφυγή από πολύ νωρίς. Περίμενα ότι θα ξεκαθαρίσει το θέμα μου τον Ηρακλή αρκετά νωρίς ώστε να επιλέξω την επόμενη ομάδα μου.
Είχα μιλήσει με τον προπονητή τις προηγούμενες ημέρες, μου είπε ότι με πιστεύει και εκεί τελείωσαν όλα. Δεν μίλησα με άλλες ομάδες. Αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πάνε όλα καλά”.

Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι και σε πόσο καιρό νομίζεις ότι θα είσαι έτοιμος;

“Το σίγουρο είναι ότι έχω μείνει πίσω χάνοντας αυτές τις δύο εβδομάδες. Έχω πάρει κάποιο πρόγραμμα από τον γυμναστή της ομάδας. Δούλευα μόνος μου εκεί που ήμουν.
Τώρα πρέπει να δουλέψω περισσότερο. Είναι αναμενόμενο αυτό. Θα τα δώσω όλα για να φτάσω στο επίπεδο των συμπαικτών μου για να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα”.

Σε αγχώνει το γεγονός ότι έρχεσαι σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός;

“Όχι δεν θα έλεγα ότι με αγχώνει. Σίγουρα ήρθα σε μια ομάδα όπου οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Νομίζω ότι μπορείς να δουλέψεις πολύ καλύτερα σε μια τέτοια ομάδα. Υποάρχει βέβαια πίεση αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ισχυρή αυτή η πίεση ούτως ώστε που να σε κάνει να φοβάσαι και να αγχώνεσαι. Αντιθέτως νομίζω ότι είναι καλό.  Το σίγουρο είναι ότι θα δώσω το 100% των δυναντοτήτων μου και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα”.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ πως περιμένεις την συμμετοχή σου σε αυτή τη διοργάνωση;

“Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να παίζει στο Τσάμπιονς Λγικ. Εύχομαι να παίξω και εγώ και γιατί όχι να καθιερωθώ και να κάνω πολλές συμμετοχές και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Πρωτάθλημα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε