Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ήρθε και άλλαξε τη… μοίρα του Άρη ο Αγκάνθο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς και χάρισε την πρώτη νίκη των “κίτρινων” στη Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας στο Κλεάνθης Βικελίδης και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Άρης αναζητούσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ήταν αυτός που έψαξε από την αρχή το γκολ.

Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη όμως όταν έφταναν στην τελική προσπάθεια, είχαν λάθος επιλογές και έτσι ο Αναστασόπουλος απειλήθηκε λίγες φορές στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Στο 56′ η ατομική προσπάθεια του Ψυχογιού έφερε το πέναλτι που έκρινε τελικά το ματς. Ο Αγκάνθο ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για δεύτερη φορά σε δύο αγώνες που έχει δώσει με τη φανέλα του Άρη.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αποφύγει την ήττα, δημιούργησε ευκαιρίες όχι όμως κλασσικές. Έτσι η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη πήρε το πρώτο της τρίποντο ενώ η Κέρκυρα έμεινε μαζί με την ΑΕΚ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό.

ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Καπετάνος (91′ Παντίδος), Γκέσιος (46′ Σουνας), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (82′ Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης (67′ Γιάντσης), Μπάρκογλου, Λεόν (51′ Νάστος), Έντερ, Χαμπλ (78′ Διαμαντόπουλος) , Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε