Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ισόπαλη η πρεμιέρα του Μουντιάλ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Νότιος Αφρική και Μεξικό έμειναν στον 1-1, χάνοντας και οι δύο την ευκαιρία να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι Μεξικανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι επιθετικοί τους αποδείχθηκαν άστοχοι.

 
Ντος Σάντος και Φράνκο θα μπορούσαν σε αρκετές περιπτώσεις να είχαν ανοίξει το σκορ, αλλά πότε ο Κούνε και πότε η αστοχία τους κράτησαν το ματς στο 0-0.
 
Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η Νότια Αφρική μπήκε δυνατά και ευτύχισε να προηγηθεί με το εξαιρετικό τέρμα του Τσαμπαλάλα.

Ο χορός των Αφρικανών μετά το γκολ του Τσαμπαλάλα, ΦΩΤΟ REUTERS.

 
Οι Μεξικανοί δεν έδειχναν να μπορούν να αντιδράσουν, όμως ένα λάθος του Μοκοένα ήταν αρκετό για να στερήσει τη νίκη από τη Νότια Αφρική. Ο κεντρικός αμυντικός των διοργανωτών του Μουντιάλ άργησε να βγει από την περιοχή, κράτησε μέσα στο παιχνίδι τον Μάρκες και αυτός δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ισοφαρίσει.
O Ράφα Μάρκες πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε, ΦΩΤΟ REUTERS.
Το Μεξικό ήθελε τη νίκη, ανοίχτηκε και έδωσε την ευκαιρία στον Μ’ Μπέλα να βρεθεί μόνος απέναντι στον Πέρεζ, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Νότια Αφρική: Κούνε, Γκάσα, Μοκοένα, Τσαμπαλαλά, Μπελά, Πίεναρ (83′ Πάρκερ), Μοντισέ, Λοτσολονιάνε, Ντιγκατσόι, Τουάλα (46′ Μασιλέλα), Κουμαλό.
 
Μεξικό: Πέρεζ, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Μάρκες, Οσόριο, Τοράδο, Φράνκο (74′ Ερνάντες), Βέλα (69′ Μπλάνκο), Αγκιγιάρ (56′ Γκουαρδάδο), Χουάρες, Ντος Σαντος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε