Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιταλοί στέλνουν Κρόλντρουπ στον ΠΑΟ

Ο Περ Κρόλντρουπ δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Φιορεντίνα
Ο Περ Κρόλντρουπ δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Φιορεντίνα

Δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα κάνουν λόγο για πρόταση τριετούς συμβολαίου από τον Παναθηναϊκό. Στο “κυνήγι” του Δανού και οι Ατλέτικο και Γιουβέντους.

Ο 31χρονος Δανός της Φιορεντίνα έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση των “πρασίνων”, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώνεται από τους “πράσινους”.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “tuttomercato” ο Περ Κρόλντρουπ αποτελεί στόχο και άλλων μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Φιορεντίνα τον Ιούνιο και με δεδομένη την άσχημη οικονομική κατάσταση της η πρόταση που αναμένεται να του καταθέσει δεν θα είναι μεγαλύτερη του ενός έτους. Ακόμη και αν τα λεφτά είναι δελεαστικά, το γεγονός ότι ο προπονητής των “βιόλα” Τσέζαρε Πραντέλι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο αποτελεί αρνητικό παράγοντα για την παραμονή του παίκτη.

Ο Πραντέλι οδεύει προς το Τορίνο και τη Γιουβέντους, η οποία αναμένεται να καταθέσει πρόταση για τον Κρόλντρουπ. Ωστόσο, η “βέκια σινιόρα” δεν έχει το ατού του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Δανός πόδοσφαιριστής, πάντως, βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θέλει να του προτείνει τριετές συμβόλαιο.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε