Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηττα και χαμόγελα παραμονής για Αστέρα! Τεσσάρα η Βέροια

Ηττα και χαμόγελα παραμονής για Αστέρα! Τεσσάρα η Βέροια

Η Βέροια επικράτησε 4-3 του Αστέρα Τρίπολης στην έδρας της. Οι Αρκάδες ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για να σφραγίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους, αλλά τελικά τα κατάφεραν χάρη στη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού.

Ο Αστέρας προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Μανιά στο 4΄ και στο 8΄, αλλά η Βέροια έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Λινάρδου στο 10΄ και στο 21΄, του Καπετάνου στο 14΄ και του Σαρπόνγκ στο 37΄. Η ομάδα της Τρίπολης μείωσε σε 4-3 στο 55΄ με «χατ-τρικ» του Μανιά. Τρία γκολ είχε πετύχει ο Μανιάς και την 27η αγωνιστική στο 4-1 κατά της Λάρισας και συνολικά έφθασε τα 10 στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στο 44′ η Βέροια είχε δοκάρι με τον Καπετάνο. Οι δύο ομάδες έδειξαν πολλές επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες, που λίγο έλλειψε να στοιχίσουν την παραμονή στον Αστέρα, ο οποίος απέφυγε τις περιπέτειες.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Αντονιάν, Ασίγκμπα, Τομάς (61΄ Σουλέ), Λινάρδος (90΄ Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας, Σαρπόνγκ, Μίλιεβιτς (79΄ Παπαδόπουλος), Καπετάνος.

 

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Σέλιν, Τριανταφυλλόπουλος, Μπέρτος, Γιαννούλης, Ινγκλέσιας, Τσουκαλάς (90΄ Τσιλιανίδης), Φαρίνια (61΄ Στανισάβλιεβιτς), Μάσα, Ιωαννίδης (46΄ Γκοντό), Μανιάς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε