Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ήττα στην “τζενεράλε” για ΠΑΟΚ – Δεν… έπεισε με Αϊντχόφεν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Αϊντχόφεν στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Μπνέι Γεχούντα δείχνοντας σημάδια έντονης κούρασης από την προετοιμασία. Περίπου 8.000 οπαδοί βρέθηκαν στην Τούμπα

Η τελική πρόβα του ΠΑΟΚ πριν τις δύο αναμετρήσεις του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ δεν πρέπει να ικανοποίησε τους περίπου 8.000 φίλους του που βρέθηκαν στην Τούμπα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρουσίασε κενά στην άμυνα, σαφή προβλήματα στην ανάπτυξη και έλλειψη ρυθμού κόντρα στην σαφώς πιο έτοιμη Αϊντχόφεν, που είναι σίγουρα πιο ισχυρός αντίπαλος από την Μπνέι Γιεχούντα.

Ο “δικέφαλος του Βορρά”είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, τις οποίες σπατάλησε. Ο Τοϊβόνεν με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 28’ και ο Στρούτμαν με άπιαστη εκτέλεση φάουλ στο 62’ πέτυχαν τα γκολ της PSV.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος (46′ Κρέσιτς), Κουμάλο (84′ Ιντζίδης), Κατσικάς (65′ Μαλεζάς), Λίνο (65′ Σταφυλίδης), Έτο (74′ Αποστολόπουλος), Γκαρσία (65′ Παναγιωτούδης), Λάζαρ (59′ Κάτσε), Ρομπέρ (74′ Πέλκας), Γεωργιάδης (80′ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης (80′ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (59′ Σαλπιγγίδης). 

Αϊντχόφεν (Ντικ Άντβοκαατ): Τίτον, Μπούμα (46′ Γιόργκεσεν), Φίλιο, Φαν Μπόμελ, Τοϊβόνεν, Στρούτμαν, Λενς, Χάτσινσον, Μέρτενς, Βίλεμς (46′ Ριτζμάγιερ), Νάρσινγκ (46′ Βίναλντουμ). 

Διαιτητής: Θάνος 
Βοηθοί: Μαγιάννης, Τρύφων 
4ος: Ζαχαριάδης

Βρύζας: Δεν είμαστε κοντά με Σαλπιγγίδη

Με Μπνέι Γιεχούντα ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα

Παίρνει το “πράσινο φως” από Ε.Ε.Α. ο Σαββίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε