Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ίβιτς: Έπρεπε να είχε έρθει από την αρχή ο Χάβος

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Υπέρ της παραμονής του Μάκη Χάβου στον πάγκο του ΠΑΟΚ τάχθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έδωσε προβάδισμα τίτλου στον Ολυμπιακό.

«Από τότε που ήρθε ο κ. Χάβος η ομάδα παρουσίασε σημάδια βελτίωσης. Ο νέος προπονητής κατάφερε να μας βγάλει και πάλι τον καλό μας εαυτό. Μακάρι να είχε έρθει από την αρχή του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός στην εφημερίδα «VETO» και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αλλάξει τρεις προπονητές και δεν θα ήταν σωστό να συμβεί ξανά αυτό. Για τους παίκτες είναι αρκετά δύσκολο να αλλάζουν συνεχώς τεχνικό. Θεωρώ πως θα είναι λάθος να γίνει και πάλι αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, από τη στιγμή που η ομάδα έχει βρει το δρόμο της.
 
«Χάσαμε αρκετούς βαθμούς με μικρομεσαίες ομάδες, όμως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη. Πιστεύω πως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη, όλα είναι ανοικτά. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».
 
Όσον αφορά την υπόθεση τίτλος ο Ίβιτς τόνισε:
 
 «Πιστεύω ότι ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός, επειδή δεν έχει ευρωπαϊκά ματς, σε αντίθεση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Οι παίκτες του είναι πιο ξεκούραστοι, δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει στον πάγκο έναν πολύ καλό προπονητή.
 
Ο Σέρβος αναφέρθηκε επίσης σε κάποια… ανεξήγητα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στο χώρο της διαιτησίας. «Συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα. Για παράδειγμα, ο Δαλούκας, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές μαζί με τον Κάκο, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το χώρο για ένα λάθος το οποίο είμαι σίγουρος πως ήταν ανθρώπινο. Όποτε είχε σφυρίξει αγώνες μας πάντα έπαιζε 50-50. Είναι κρίμα και μεγάλη αδικία αυτό που συνέβη για τον Δαλούκα, από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι διαιτητές που κάνουν σκόπιμα λάθη και ποτέ δεν τιμωρούνται».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε