Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ίβιτς: “Στόχος το γκολ εκτός έδρας”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βλάνταν Ίβιτς τονίζει ότι στον ΠΑΟΚ σέβονται, αλλά δεν φοβούνται τον Άγιαξ. “Αν σκοράρουμε στην Ολλανδία, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στο ματς μπροστά στον κόσμο μας”, δήλωσε.

“Το παιχνίδι είναι σίγουρα πολύ δύσκολο. Η νοοτροπία της ομάδας έχει αλλάξει οριστικά στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και παίζουμε πάντα για τη νίκη”, υπογράμμισε ο μέσος του “δικεφάλου του Βορρά”, ενόψει του ματς με τον Άγιαξ, για τα προκριματικά του Champions League.

Γιόλ: Νίκη-πρόκριση από το πρώτο ματς

Σε ο,τι αφορά την δική του συμμετοχή στον αγώνα του “Αμστερνταμ Αρένα”: “Γίνεται αγώνας δρόμου, η αλήθεια είναι ότι πονάω λίγο ακόμα. Θα περιμένω ακόμα μία προπόνηση για να δούμε αν βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Θα δούμε… Ισως είναι προτιμότερο να μην το ρισκάρουμε, έτσι ώστε να είμαι 100% έτοιμος για τη ρεβάνς στην Τούμπα”.

Τέλος, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν ξεχωρίζει κάποια στοιχεία του αγώνα, που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Για τον Σέρβο μέσο όλη η ομάδα του “Αίαντα” είναι ένας μεγάλος κίνδυνος: “Πρέπει να παλέψουμε και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να τα καταφέρουμε. Είναι δύο παιχνίδια και δεν πιστεύω ότι όλα θα κριθούν από ένα ματς. Ο δικός μας βασικός στόχος είναι να σκοράρουμε εκτός έδρας. Αν τα καταφέρουμε και φύγουμε με ένα καλό σκορ, τότε μπροστά στο φανταστικό κοινό μας δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε όλοι μια τεράστια πρόκριση. Το σίγουρο είναι ότι σκεφτόμαστε θετικά για το καλύτερο”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε