Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ίβιτς: Του χρόνου το πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε ότι με 2-3 προσθήκες η ομάδα θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. 

Γκαρσία: Ένιωθα τελειωμένος αλλά στον ΠΑΟΚ άλλαξαν όλα

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και κάπως έτσι βλέπουν τα πράγματα και στον ΠΑΟΚ. Το πλάνο τριετίας του Σάντος 
ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον όλοι περιμένουν το βήμα παραπάνω.

Ο Βλάνταν Ίβιτς με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM μίλησε για την παρουσία της ομάδας τη φετινή σεζόν:

“Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς. Προς το τέλος του πρώτου γύρου κάναμε συνεχείς νίκες και καταπληκτικές εμφανίσεις. Έχουμε παίκτες ποιότητας κι ένα σύνολο που δεν βλέπω να υπάρχουν άλλες ομάδες με καλύτερο. Το έχουμε αποδείξει, γιατί νικήσαμε δύο φορές τον Ολυμπιακό και μία τον Παναθηναϊκό, Σαν σύνολο θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μετά την ήττα από τον Άρη χάθηκαν οι ελπίδες. Τουλάχιστον όμως πήραμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ.”

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει του χρόνου το πρωτάθλημα

“Αν γίνουν δυο-τρεις καλές μεταγραφές, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα. Εξαρτάται τι θα γίνει και με τον προπονητή.”

Για τον Φερνάντο Σάντος:

“Ήμουν μαζί του από την ΑΕΚ και τώρα στον ΠΑΟΚ. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχει αποδείξει ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων που είχε και με μπάτζετ δέκα φορές μικρότερα από τις άλλες ομάδες, οι ομάδες του μπορούσαν να ανταγωνιστούν τις υπόλοιπες μεγάλες. Είναι σοβαρός άνθρωπος, που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του.”

Για την προσωπική του απόδοση: 

“Μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη χρονιά από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα, πριν από πέντε χρόνια. Έχω παίξει σε διαφορετικές θέσεις φέτος. Και αμυντικό χαφ και λίγο πιο μπροστά και τώρα στο τέλος σαν δεύτερος επιθετικός. Εξαρτάται τι θέλει ο προπονητής. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να παίζω σαν αμυντικό χαφ, σαν ένας από τους δύο παίκτες που είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Όμως ο κάθε προπονητής ξέρει τι χρειάζεται από κάθε παίκτη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε