Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: Δίκαια Κυπελλούχοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τους λόγους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Κυπέλλου ανέλυσε ο “Ντούντα” που αποκάλυψε επίσκεψη του Κ. Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και η ομάδα μου δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Παίξαμε πολύ διαβασμένα, είχαμε εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κάνοντας λάθη και χάνοντας ριμπάουντ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν συναισθηματικά άδειοι για αυτό το παιχνίδι», τόνισε, ενώ αποκάλυψε: «Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος πέρασε στο ημίχρονο από τα αποδυτήρια και μας είπε πως κεδίσουμε. Μας έδωσε παραπάνω ενέργεια».

Για την αντιμετώπιση του Δημήτρη Διαμαντίδη, είπε: «Διαμαντίδης και Μπατίστ είναι το καλύτερο ζευγάρι 1-5 στην Ευρώπη. Αν ο Διαμαντίδης τελείωσε με δύο ασίστ και στο Final 4 είχε 9 ασίστ σε κάθε ματς, αυτό δείχνει ότι κάναμε καλή δουλειά».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Σπανούλη τόνισε: «Σκεφτόμουν τον Σπανούλη σε όλο το ματς. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά αποφάσισα να μην τον χρησιμοποιήσω για να προφυλάξω τον ίδιο. Η επιτυχία ανήκει σε όλους τους παίκτες και φυσικά ανήκει και στον Βασίλη. Πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για τους ημιτελικούς με τον Άρη και τους τελικούς».

Όσο για τη συνέχεια, ανέφερε: «Πρέπει να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε το Κύπελλο. Τώρα εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα ματς με τον Άρη. Μετά, αν πάμε στους τελικούς, θα είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ελπίζω εκεί να συνεχιστεί η ατμόσφαιρα και να έχουμε γιορτή του μπάσκετ».

Ο «Ντούντα» έκλεισε με μια ευχή: «Ελπίζω και του χρόνου δύο ιστορικές ομάδες να παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο, για να υποστηρίξουν καλύτερα οι φίλαθλοι τις ομάδες τους».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε