Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: Στην άμυνα οφείλεται η νίκη μας, περιμένω να κάνουμε το 2-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Η εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, ήταν σύμφωνα με τον τεχνικό των “ερυθρολεύκων” το… κλειδί για τη νίκη της ομάδας του.

 Ο Ιβκοβιτς εξήρε την συμβολή των Πρίντεζη και Πελεκάνου, ενώ για το τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ, είπε πως περιμένει το 2-2!

 
“Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πολύ διαφορετικό από τα δύο πρώτα παιχνίδια. Πολύ απλά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε στο ρυθμό που έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Δεχτήκαμε 46 πόντους, ήμασταν καλοί στα δίποντα και 0/7 τρίποντα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν από τον πάγκο.
 
Οι Πελεκάνος και Πρίντεζης μας βοήθησαν πάρα πολύ. Ειδικά στο γ’ δεκάλεπτο παίξαμε εκπληκτική άμυνα, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά είναι πολύ καλός, δεχτήκαμε μόλις 10 πόντους. Στην άμυνά μας οφείλεται η νίκη. Συνεχίζουμε. Ο Πρίντεζης είναι ένας παίκτης που τον πήραμε για να μας βοηθήσει . Είχαμε επικοινωνία”.
 
Σε ερώτηση για τις βολές (εννέα) που εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός έναντι του Ολυμπιακού (24), απάντησε φανερά εκνευρισμένος: “Τι θέλετε; Επιμένω ότι ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς είχε στο β’ δεκάλεπτο 18 βολές. Αυτή η ερώτηση, Δεν είναι το ίδιο 31-9 και 24-9”.
 
Σε ό,τι αφορά τον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ είπε τα εξής: “Όλοι περιμένουν να τελειώσει τη σειρά εκεί ο Παναθηναϊκός. Εγώ περιμένω να κάνουμε το 2-2. Είναι απλό παιχνίδι. Θα ετοιμάσω την ομάδα μου για να ισοφαρίσει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε