Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ίβκοβιτς: “Τώρα ήρθε η ώρα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στο Κάουνας της Λιθουανίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενόψει της αυριανής σημαντικής αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις. Συγκέντρωση το βασικό ζητούμενο, μετά το στραβοπάτημα με την Φενέρμπαχτσέ.

“Τώρα, ήρθε η ώρα, να δείξουμε σαν ομάδα χαρακτήρα. Προσωπικά, αυτές τις μέρες, δεν έχω πιέσει τους παίκτες μου, δεν θέλω να έχουν άγχος. Στο TOP-16 στην Ευρωλίγκα, κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, να μειώσουμε τα λάθη, να έχουμε καθαρό μυαλό και χρειάζεται να παρουσιαστούμε περισσότερο συγκεντρωμένοι μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε”, δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, κατά την αναχώρηση τους για τη Λιθουανία.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάτ Νίλσεν δήλωσε αποφασισμένος για τη νίκη, χωρίς να παραγνωρίζεται η δυσκολία του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι η Ζαλγκίρις είναι δύσκολη στην έδρα της και έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να επιβάλλουμε τους δικούς μας κανόνες από την αρχή και να πάρουμε τη νίκη”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε