Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανεπιθύμητος και εμπαθής ο Τανατζής

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανεπιθύμητος και εμπαθής ο Τανατζής

 Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη την ΚΕΔ εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την κλήρωση του διαιτητή Τανατζή στον αγώνα των Πειραιωτών με τον Πανιώνιο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός Με αφορμή τη κλήρωση του διαιτητή κ. Γεωργίου Τανατζή στον αγώνα με αντίπαλο την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012, επαναδιατυπώσαμε και εγγράφως προς τη ΚΕΔ το πάγιο αίτημά μας για ισόβια εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Η ΚΕΔ μας ενημέρωσε προφορικά αργά χθες το βράδυ ότι το αίτημά μας απορρίφθηκε.Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε τον κ. Γ. Τανατζή να αυτοεξαιρεθεί άμεσα από όλους τους αγώνες της ομάδας μας.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Προς: ΚΕΔ
Υπ’όψιν: κ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Πειραιάς 29/12/2011

Κύριε Συμεωνίδη,Έχουμε εκφράσει επανειλημμένως τη θέση μας για τις “ικανότητες” του διαιτητή κ. Γεωργίου Τανατζή, τον οποίο θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνο για αρκετές ήττες της ομάδας μας που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια τίτλων.

Αποκορύφωμα των συνεχών μεροληπτικών ενεργειών του σε βάρος του Ολυμπιακού, ήταν οι αποφάσεις του στον προπέρσινο 3ο τελικό των playoffs του πρωταθλήματος καθώς και στον περυσινό 4ο τελικό των playoffs του πρωταθλήματος όπου, εκτός των άλλων, επέτρεψε την έναρξη και διεξαγωγή του αγώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου κινδύνευσε σοβαρότατα η σωματική ακεραιότητα των μελών της αποστολής της ομάδας μας.

Ο εν λόγω διαιτητής είναι ανεπιθύμητος από την ΚΑΕ ΟΣΦΠ, θεωρούμε ότι έχει εμπάθεια με τον Ολυμπιακό και τα επανειλημμένα λάθη του σε βάρος της ομάδας μας, μόνο ανθρώπινα δεν χαρακτηρίζονται. Παρά το γεγονός ότι έχουμε ζητήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν την εξαίρεσή του, επιμένετε να ορίζετε τον συγκεκριμένο διαιτητή να διαιτητεύει αγώνες της ομάδας μας και βέβαια αυτός συνεχίζει μέχρι σήμερα ανενόχλητος το “έργο” του.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και για τον λόγο αυτό ζητούμε την ισόβια εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας μας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε