Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καφές: “Δικαιώθηκα με την κλήση στην Εθνική”

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

Για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, τον Φερνάντο Σάντος και τις πρώτες σκέψεις του, όταν πληροφορήθηκε για την κλήση του, μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Ο Παντελής Καφές, που είναι ανάμεσα στους “εκλεκτούς” του Φερνάντο Σάντος, για το φιλικό με τη Σερβία, παραδέχθηκε ότι δεν ήταν κάτι που περίμενε.

“Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα. Η ομάδα έχει έναν νέο προπονητή και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις σκέψεις και τις αποφάσεις του. Για μένα ήταν μία δικαίωση της δουλειάς μου, της προσπάθειας και των εμφανίσεων που έχω κάνει με την ΑΕΚ από την ημέρα που σταμάτησα να παίζω στην Εθνική. Άλλωστε από τις εμφανίσεις με την ομάδα μας, περιμένουμε τις κλήσεις μας στην Εθνική”, δήλωσε σε συνέντευξη του, στην εφημερίδα “Εξέδρα”.

Ο Παντελής Καφές, παραδέχθηκε ότι όσο απουσίαζε από την Εθνική, ένιωθε…ζήλια: “Όσο δεν αγωνιζόμουν στην Εθνική, παρακολουθούσα στενά την πορεία της. Χαιρόμουν με τις επιτυχίες της και στενοχωριόμουν με τις αποτυχίες της. Πιστεύω ότι σε αυτά τα 2,5 χρόνια αυτή η ομάδα πέτυχε σημαντικά πράγματα. Είναι αλήθεια ότι ζήλευα λίγο, με την καλή έννοια πάντα“.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Πορτογάλο ομοσπονδιακό τεχνικό: “Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ έως σήμερα με τον κ. Σάντος. Όμως, πιστεύω ότι μιλάει από μόνο του το έργο που παρουσίασε σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε. Επίσης, ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε