Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Καφές: “Θα δουλέψουμε πολύ και θα κάνουμε ο,τι μας πεί”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, χαρακτήρισε “δυνατό” το φιλικό με την Σερβία και υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν.

“Είναι λογικό να δουλέψουμε περισσότερο με τον κ. Σάντος, επειδή είναι λίγες μέρες στην Εθνική ομάδα. Θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και νοοτροπία σε εμάς, οπότε χρειάζεται να δουλέψουμε πιο πολύ στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο”, δήλωσε μετά την πρώτη προπόνηση της Εθνικής, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Φύσσας: “Σίγουρα θα πετύχει ο Σάντος”

Ο Παντελής Καφές τόνισε ότι θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, για να παρουσιαστούν έτοιμοι για τους επίσημους αγώνες με Γεωργία (03/09) και την Κροατία (07/09): “Είμαστε στην αρχή της σεζόν και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα πρέπει να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι γίνεται στις επίσημες υποχρεώσεις. Είναι δυνατό το φιλικό με τη Σερβία και θα βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα”.

Τέλος ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε και στο σύστημα 4-4-2, το οποίο θέλει να καθιερώσει ο Πορτογάλος τεχνικός: Αυτά είναι θέματα του προπονητή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα μας δώσει και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε