Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καζίμ Ρίτσαρντς (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παίκτης του Ολυμπιακού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Καζίμ Ρίτσαρντς που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Γαλατασαράι.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τούρκου μεσοεπιθετικού και απομένει να φανεί τι θα συμβεί και με τον Αλεξάντερ Χλεμπ. Για τον Λευκορώσο που βρίσκεται στην Αθήνα τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να αγοράσει το καλοκαίρι τον Καζίμ Ρίτσαρντς αφού υπάρχει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του που είναι 1,5 εκ.. ευρλω.

Η ανακοίνωση:

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς από την Γαλατάσαραϊ, με τη μορφή δανεισμού έως τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη δυνατότητα μεταγραφής του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο για δύο επιπλέον χρόνια.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Καζίμ Ρίτσαρντς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού:

“Πραγματικά νιώθω προνομιούχος που ήρθα σε μία ομάδα που αγωνίζεται πάντα για την κορυφή και εδώ και χρόνια πετυχαίνει τους στόχους της. Είναι τιμή για μένα να είμαι παίκτης του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και μου αρέσει αυτό. Μου ταιριάζει η νοοτροπία της νέας μου ομάδας. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω και να ικανοποιήσω με την απόδοσή μου τον προπονητή, τη διοίκηση αλλά και του οπαδούς της ομάδας.”

Έτοιμοι Φουστέρ, Τοροσίδης, Χολέμπας – Ανέβασε ρυθμούς ο Τζιμπούρ

Κάρολ: Είμαι ένας κλασικός Βορειοιρλανδός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε