Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Και η ισοπαλία στη Σλοβακία είναι καλή για την Ελλάδα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, γνωρίζει όσο λίγοι της Εθνική Ελλάδος και εξέφρασε την άποψη ότι στο ματς με τους Σλοβάκους δεν πρέπει να πάμε με τη σκέψη πως η νίκη είναι μονόδρομος.

Θλάση ο Μαλεζάς – 15 ημέρες εκτός δράσης

Άχαστη ευκαιρία! – ΑτυXία και αστοXία κόστισαν στην Εθνική (ΦΩΤΟ)

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική, έρχεται η επόμενη

Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε στον Sentra…

Για το χθεσινό ματς με τη Βοσνία και τις κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν: «Η φάση με την άδεια εστία και τη μπάλα στο δοκάρι ήταν η καθοριστική φάση του αγώνα. Επρεπε να κερδίσουμε το χθεσινό ματς. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα θα αγχωθούμε, πρέπει να πάμε στην Σλοβακία να κερδίσουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα τώρα με τους Βόσνιους. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι μας στον όμιλο.

Στα δυο προηγούμενα ματς οι Βόσνιοι σκόραραν 12 φορές. Έχουν α’ κλάσης παίκτες. Θα ήταν ιδανικό να κερδίζαμε, αλλά αφού δεν χάσαμε ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα, καθώς έχουν εξαιρετική ομάδα».

Για την απουσία του Μαλεζά: «Ο Κατσουράνης έχει παίξει και παλιότερα κεντρικός αμυντικός και μπορεί να τοποθετηθεί εκεί. Στο χθεσινό ματς όμως έλειπε κι ο Παπαδόπουλος και δεν φάνηκε η απουσία του. Οταν δεν δέχεσαι γκολ έχουν πάει όλα καλά. Οι στόπερ μας είναι αμυντικογενείς παίκτες και δεν συντελούν στο δημιουργικό κομμάτι. Θα κριθεί από το παιχνίδι καθ’ αυτό η απουσία του Μαλεζά. Αν δεν φας όμως γκολ στην Σλοβακία όλα θα έχουν πάει καλά».

Για την Σλοβακία: «Πριν δυο χρόνια ήταν βαρόμετρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πέρασαν και φάση. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Έχουμε παίξει και σε φιλικά ματς, όχι σ’ επίσημο. Πρώτος στόχος είναι να μην χάσουμε στην Σλοβακία. Γιατί μετράει και η 2η θέση. Πρέπει να τους έχουμε κοντά να μην μας φύγουν».

Για τον Καραγκούνη:
«Είμαι ενθουσιασμένος που γνώρισα τον Γιώργο κι ως παίκτη κι ως άνθρωπο. Παίζαμε θυμάμαι ένα ματς με τη Βοσνία και ήταν τραυματίας και μπήκε να παίξει! Την αγαπάει και είναι σημαία της ομάδας. Άξιζε να το κάνει αυτός το ρεκόρ. Είναι τόσο σημαντικό που υπήρξε στο παρελθόν στην ομάδα και σ’ αυτή την προκριματική φάση και άξιζε αυτός να κάνει το ρεκόρ.

Δεν είναι τυχαίο ότι και στις μικρές ομάδες ήταν «παρών» και στις Ελπίδες και στους Νέους, όντως ήταν παθιασμένος και προσπαθούσε να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους».

Για το αν σκέφτεται την Εθνική ομάδα: «Υπάρχει πάντα στο μυαλό μου. Στο δρόμο μας μιλάνε συνέχεια γι αυτό, αλλά υπάρχει αρχή και τέλος σε όλα. Είχαμε μια νορμάλ εξέλιξη, είχαμε τις επιτυχίες μας, όμως αυτός ο κύκλος έκλεισε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε