Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Και με τη… βούλα στον ΠΑΟΚ ο Λεονάρντο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Βραζιλιάνος, πρώην άσος του Ολυμπιακού, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον “δικέφαλο του βορρά”, με τις απολαβές του να εξαρτώνται από την απόδοση του. Οι πρώτες του δηλώσεις.

Στο συμβόλαιο του Λεονάρντο υπάρχουν, επίσης, ειδικοί όροι που δίνουν τον δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να λύσει το συμβόλαιο μαζί του αν μετά το πρώτο μισό της σεζόν δεν μείνει ικανοποιημένος ή προκύψουν προβλήματα τραυματισμών.
 
Οι απολαβές του Λεονάρντο θα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα αρχικά και στη συνέχεια, ανάλογα και με τις εμφανίσεις του θα υπάρχει αναπροσαρμογή προς τα πάνω.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος κατά την επύσημη παρουσίαση του από τον “δικέφαλο του βορρά”:
 
“Δεν ξέρω τι έγινε με τον Ολυμπιακό, ίσως να μη με χρειαζόταν πλέον. Ας ξεχάσουμε τον Ολυμπιακό, πλέον είμαι στον ΠΑΟΚ, θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα και είμαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός τελείωσε, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ.
 
Τα χαρακτηριστικά μου είναι πιο πολύ αμυντικά. Έχω μιλήσει με τον προπονητή, μου είπε ότι για να προσαρμοστώ περισσότερο πρέπει να παίζω πιο πολύ αμυντικά, με βάση αυτά που θέλει ο κόουτς. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος σε μάξιμουμ 15-20 μέρες.
 
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βοηθάνε πάρα πολύ την ομάδα, φωνάζουν, σου δίνουν ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσεις να παίζεις.Δεν είναι πρόβλημα το οικονομικό. Σημασία έχει ότι ήρθα εδώ, αισθάνομαι όμορφα και θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σημασία ότι στον Ολυμπιακό έπαιρνα περισσότερα χρήματα”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε